Tere tulemast!

Sissejuhatuseks..

See leht uueneb pidevalt.

Annan Teile võtme, kuidas SKYPE sarnast edulugu korrata.


Me kõik tahame, et elus läheks hästi. Inimese suutlikkus sõltub tema võimetest ja oskustest. Alates arvutite kasutusele võtmisest on olnud oluline see, kuidas me oskame oma tegevuse targa masinaga siduda.
Meie endi elu on ajutine. Üheskoos aga toodame informatsiooni ja sellest, kui hästi me oskame seda informatsiooni kasutada, sõltub lisaks meie igaühe elule ka meie planeedi Maa elu. Meil on aga vaenlane ja vaenlane pole mitte meie naaber, vaid rumalus. Kui poleks rumalust, siis poleks ka sõdu ja asuksime üheskoos vaenlase vastu, milleks on looduse ja elu hävimise paratamatus maal, päikesesüsteemis ja veel laiemalt.

Ainus võimalik pääsetee on informatsiooni abil. Informatsioon on see liim, mis hoiab koos ja laseb areneda  ka elusloodusel.

Rumaluse asemel on vaja tarkust ja informatsiooni ning selle kasutamise oskust.. Inimene on leiutanud targad masinad, kes meid aitavad.
Kahjuks aga väga paljud inimesed ei oska tarku masinaid rakendada ning nende arenguga samas tempos elada.


Minul kaasvõitlejate abiga see õnnestus, täna tunneme ja kasutame selle tegevuse ühte tulemust Skype nime all. Skype on tänases maailmas parim kommunikatsioonivahend ja just kommunikatsioon ehk side inimeste vahel annab võimaluse üheskoos tegutsemiseks. Miks ja kuidas said Jaanist, Priidust ja Ahtist Skype autorid? Kuidas sarnast edulugu korrata, selle tahamegi oma skypemuseum,com lehe abil vaadates minevikku lahti rääkida.  Laiemalt võttes aga pole meie skypemuseum.com leht mitte ainult ajalugu, vaid teenäitaja   tulevikku. Inimene ja tark masin kokku annavad võtme, mis viib meid inimkonna võimalikule pääseteele, sest informatsioon pole hävitatav, kui on kandja ja sellega targasti toimetada. Rumalus aga hävib ise.

"Terve mõistus ja tehatahtmine andis välja Skype tulemuse. Kuidas see täpselt ajas tagasi juhtus, on lehel kirjas. See pole valmisretsept arenguks, kuid siit on õppida. Ikka selleks, et edasi liikuda aja kasutamise võime poolel targa masina abiga.."